Skip to Content

Lionezz är #HeForShe

Vi står upp för jämställdhet. Ingen politik eller härskarteknik.
Mindre snack mer verkstad. Lyssna, var ärlig - Verksamheten i fokus.
Alla ideer är välkomna.
VÅRA VÄRDERINGAR

Var förändringen - Lionezz

Tillvarata varandras ideer och erfarenheter. Öppna dörren. Försök hela tiden följa ordspråket: Om det inte är sant, säg det inte;
om det inte är rätt, gör det inte.

Att diskutera ojämlikhet kan vara svårt, men att göra något åt det kan kännas ännu svårare.

Våra värderingar


Skratta inte
Vissa skämt är bara inte roliga. Konfrontera fördomsfulla tal genom att vägra svara, markera genom att gå därifrån eller påminn talaren om att det provocerande språket skapar en giftig miljö för alla.

Tillvarata varandras ideer och erfarenheter
Rotera ansvar för gemensamma uppgifter och se till att alla får en chans att bidra.

Öppna dörren
Var medveten om hur namn och annan identifierande information kan ge partiskhet i beslut. Respekt är inte bara att springa omkring och vara artig, det är att ta varandra på allvar. Det är en integrerad del av vem vi är som företag, hur vi arbetar och hur vi ser vår framtid.

Vi tror inte att vi är bäst på allt - Vårt mål är att bli bäst på att samarbeta med andra.
Devcore, Atea, HumanData, envokeIT, HiQ, R2M, Tieto, Longana, thegenerations, EdgeGuide, Veta, Cybercom, Consid etc. har fantastiska konsulter som vi gärna samarbetar med tillsammans med verksamheten för att hela tiden bli bättre och leverera den bästa lösningen till användarna.
Alla ideer är välkomna! 1+1 blir tre när vi tillsammans tillvaratar varandras ideer och erfarenheter. Alla våra medarbetare har lika tillgång till information, utveckling och möjligheter.


Som ett litet företag kan vi snabbt anpassa oss till förändringar samtidigt som vi visar resultat. Kunskap och know-how är ärvda framgångshistorier.
Exponentiell utveckling.